Lentefair

Je vindt DraagGrietje op de Lentefair. Je kunt terecht voor klein draagadvies en daarnaast voor de aanschaf van draagdoeken, draagzakken en bijbehorende accessoires. Zien we je daar? Toegang = gratis Parkeren €5 Adres: Boerderij Hoekelum, Edeseweg 122, Bennekom

Scholingsdag 2 VDC + ALV

In de ochtend hebben we de Algemene LedenVergadering. Hier ben ik als secretaris van de Vereniging uiteraard bij aanwezig. ‘s Middags volgt er nog een interessante lezing door Martine van Puyvelde over aanraking en geluid.

Workshop heupdragen met de korte of lange geweven doek

Heupdragen met de korte of lange geweven doek Voor wie is deze workshop bedoeld? In principe kan iedereen deelnemen aan deze workshop, maar met een kleintje van <2 maanden wil ik je dringend aanraden een 1-op-1 draagconsult te kiezen. Wat leer je? Tijdens deze workshop leer je 2 knopen. Een knoop voor de korte doek en een […]

Productdag ByKay

Een productdag georganiseerd door ByKay. Alle draagconsulenten die interesse hebben worden op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen bij ByKay.

Scholingsdag 1 VDC

Vandaag hebben we een interessante scholingsdag met als spreker schrijfster I.C. van Hout van het boek Lieve Lasten (Dragen door de culturen heen). Daarnaast bespreken we diverse ‘aparte’ draagsystemen waaronder torso, manta, traditionele drager en rebozo.

Productdag Babymatters

Een productdag van Babymatters georganiseerd voor alle draagconsulenten. We worden op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen bij Ergobaby en Tula en volgen o.a. een lezing van Henrik Norholt.

De waardering van www.draaggrietje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 29 reviews.