Productdag ByKay

Een productdag georganiseerd door ByKay. Alle draagconsulenten die interesse hebben worden op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen bij ByKay.

Productdag Babymatters

Een productdag van Babymatters georganiseerd voor alle draagconsulenten. We worden op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen bij Ergobaby en Tula en volgen o.a. een lezing van Henrik Norholt.

VDC op de Negenmaandenbeurs!

Voor de eerste keer staat de Vereniging van Draagdoekconsulenten op de Negenmaandenbeurs. Een team van draagdoekconsulenten voorziet ouders van informatie over het dragen en laten hen hiermee kennismaken. Op zondag 25 februari zal ik zelf ook aanwezig zijn.

Productdag BabyBjörn

productdag babybjörn

Productdag BabyBjörn (10-02-’18) Aankomst Bijna 11 uur dus snel loop ik vanuit de parkeergarage naar boven. Om 11 uur begint namelijk de productdag georganiseerd door BabyBjörn. Een dag die speciaal voor de leden van de Vereniging van Draagdoekconsulenten is georganiseerd. Boven kom ik direct collega’s tegen en Dagmar is zo aardig om even op Tom te […]

Productdag Babybjörn

Een productdag van Babybjörn speciaal voor VDC consulenten. We worden op de hoogte gesteld van de laatste en nieuwste ontwikkelingen over de Babybjörn draagzak.

De waardering van www.draaggrietje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 26 reviews.